Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Kurki teściowej*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jaxja" data-source="post: 872387" data-attributes="member: 1798"><p>Ja też kiedyś myślałam, że kurki trzeba długo dusić, nawet czasami je wczesniej gotowałam. I rzeczywiscie były twarde jak zelówka. Od dłuższego czasu duszę je tak krótko, jak w tym przepisie. Czasem pod koniec duszenia dodaję śmietanę i wtedy są &quot;kurki w smietanie&quot; - pyszne. </p><p>Widziałam kurki dziś na rynku, ale były jakieś obeschnięte. Szkoda, bo od razu nabrałam ochoty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jaxja, post: 872387, member: 1798"] Ja też kiedyś myślałam, że kurki trzeba długo dusić, nawet czasami je wczesniej gotowałam. I rzeczywiscie były twarde jak zelówka. Od dłuższego czasu duszę je tak krótko, jak w tym przepisie. Czasem pod koniec duszenia dodaję śmietanę i wtedy są "kurki w smietanie" - pyszne. Widziałam kurki dziś na rynku, ale były jakieś obeschnięte. Szkoda, bo od razu nabrałam ochoty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Kurki teściowej*
Top
Bottom