Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Kutia - zbiór przepisów
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="progect" data-source="post: 401487" data-attributes="member: 760"><p>Moja kutia jest zawsze lekko kwaskowa, ponieważ lubimy kutię ze śmietaną. </p><p>Zeby kutia się nie psuła kwaśną śmietanę dodaję do takiej ilości kutii, która aktualnie będzie jedzona. </p><p>I mak słodzę wyłącznie miodem do smaku, tak żeby nie była za słodka.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="progect, post: 401487, member: 760"] Moja kutia jest zawsze lekko kwaskowa, ponieważ lubimy kutię ze śmietaną. Zeby kutia się nie psuła kwaśną śmietanę dodaję do takiej ilości kutii, która aktualnie będzie jedzona. I mak słodzę wyłącznie miodem do smaku, tak żeby nie była za słodka. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Desery
Kutia - zbiór przepisów
Top
Bottom