Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Lasagne con petti di pollo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 139881" data-attributes="member: 231"><p>no widzisz, a ja lubie czuc smak mięsa, a nie jednej czy kilku przypraw, dlatego wyjatkowo odpowiadaja mi przyprawy grillowe/stekow ktore na koncu listy składników (na liscie skladnikow wsyztsko musi byc w malejącej kolejności) mają glutaminian.</p><p></p><p>Ogólnie nie rozumiem trochę tępienia warzywek, vegety etc - sama ich nie mam na półce z przyprawami, ale jeśli autor przepisu uważa, ze to dobry wybór, to czemu nie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 139881, member: 231"] no widzisz, a ja lubie czuc smak mięsa, a nie jednej czy kilku przypraw, dlatego wyjatkowo odpowiadaja mi przyprawy grillowe/stekow ktore na koncu listy składników (na liscie skladnikow wsyztsko musi byc w malejącej kolejności) mają glutaminian. Ogólnie nie rozumiem trochę tępienia warzywek, vegety etc - sama ich nie mam na półce z przyprawami, ale jeśli autor przepisu uważa, ze to dobry wybór, to czemu nie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Lasagne con petti di pollo
Top
Bottom