Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Latkes. Racuszki z jabłkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 901230" data-attributes="member: 5092"><p>Są rzeczywiście wyjątkowe. Bardzo dobre i aromatyczne, z nutką cynamonu który tak bardzo pasuje do jabłek, i tylko lekkie wspomnienie piernika którego nie lubię. Nawet zastanawiałam się czyby nie pominąć tego jednego składnika, ale wtedy nie byłyby takie same, dobrze że jednak dałam przyprawę do piernika., chociaż to było troszkę mniej niż w przepisie.</p><p>Na pewno nieraz jeszcze będą na moim stole , mimo że jak już napisałam, unikam węglowodanów. Ale te placki są warte tego żeby nieco naruszyć zasady, przeciez nie zamierzam ich jeść codziennie, chociaż mogłabym, naprawdę nie znudziłyby mi się szybko. Uwielbiam wszelkie placki, racuszki a te są naprawdę wyjątkowe. </p><p>Zamierzałam smażyć je bez tłuszczu , lecz były takie jakieś dziwne i nie podobały mi się. Gdy wlałam na patelnię nieco oleju, placki natychmiast zyskały na wyglądzie i na smaku. </p><p>Bardzo Ci dziękuję za przepis, Mi.</p><p>[ATTACH=full]46006[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 901230, member: 5092"] Są rzeczywiście wyjątkowe. Bardzo dobre i aromatyczne, z nutką cynamonu który tak bardzo pasuje do jabłek, i tylko lekkie wspomnienie piernika którego nie lubię. Nawet zastanawiałam się czyby nie pominąć tego jednego składnika, ale wtedy nie byłyby takie same, dobrze że jednak dałam przyprawę do piernika., chociaż to było troszkę mniej niż w przepisie. Na pewno nieraz jeszcze będą na moim stole , mimo że jak już napisałam, unikam węglowodanów. Ale te placki są warte tego żeby nieco naruszyć zasady, przeciez nie zamierzam ich jeść codziennie, chociaż mogłabym, naprawdę nie znudziłyby mi się szybko. Uwielbiam wszelkie placki, racuszki a te są naprawdę wyjątkowe. Zamierzałam smażyć je bez tłuszczu , lecz były takie jakieś dziwne i nie podobały mi się. Gdy wlałam na patelnię nieco oleju, placki natychmiast zyskały na wyglądzie i na smaku. Bardzo Ci dziękuję za przepis, Mi. [ATTACH=full]46006[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Latkes. Racuszki z jabłkami*
Top
Bottom