Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Lebkuchen
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1227985" data-attributes="member: 1716"><p>Migdały doskonale mieli się w blenderze - tylko muszą być suche - tzn jeśli się je sparzy wrzątkiem w celu zdjęcia skórek, to później trzeba je dobrze wysuszyć (np w piekarniku po pieczeniu wstawić wysypane na blachę ) - kupione bez skórek pewnie można zblendować od razu.</p><p>One nigdy nie wyjdą idealnie miałkie jak mąka, bo mają zbyt dużo tłuszczu w sobie - to wychodzi taki grysik raczej. Mam kupioną makę orzechową i to tez jest grysik drobniutki a nie pyłek jak mąka. W palcach czuje się te drobinki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1227985, member: 1716"] Migdały doskonale mieli się w blenderze - tylko muszą być suche - tzn jeśli się je sparzy wrzątkiem w celu zdjęcia skórek, to później trzeba je dobrze wysuszyć (np w piekarniku po pieczeniu wstawić wysypane na blachę ) - kupione bez skórek pewnie można zblendować od razu. One nigdy nie wyjdą idealnie miałkie jak mąka, bo mają zbyt dużo tłuszczu w sobie - to wychodzi taki grysik raczej. Mam kupioną makę orzechową i to tez jest grysik drobniutki a nie pyłek jak mąka. W palcach czuje się te drobinki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Lebkuchen
Top
Bottom