Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Leczo
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1542998" data-attributes="member: 692"><p>Nauczyła mnie pewna Węgierka dodawania jajka do leczo. Niezależnie od dodania ( lub nie) wkładki kiełbasianej.</p><p></p><p>Zwykle robię w proporcji 1:1:1 ( cebula pomidory papryka), a kiedy już gotowe jest do podania wbijam cale jajka i mieszam - tyle żeby się scięły - i na talerz. Zwykle trzeba na talerzu dosolić, ale to już indywidualnie.</p><p>podaje z pszennym pieczywem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1542998, member: 692"] Nauczyła mnie pewna Węgierka dodawania jajka do leczo. Niezależnie od dodania ( lub nie) wkładki kiełbasianej. Zwykle robię w proporcji 1:1:1 ( cebula pomidory papryka), a kiedy już gotowe jest do podania wbijam cale jajka i mieszam - tyle żeby się scięły - i na talerz. Zwykle trzeba na talerzu dosolić, ale to już indywidualnie. podaje z pszennym pieczywem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Leczo
Top
Bottom