Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Lekka ryba po grecku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="joannas" data-source="post: 7278" data-attributes="member: 76"><p>składniki</p><p>60 dag filetów z mintaja</p><p>6 marchewek</p><p>1 pietruszka</p><p>3-4 cm pora</p><p>1 i 1/2 szklanki soku pomidorowego</p><p>sok z 1 małej cytryny</p><p>1 płaskę łyżkę cukru</p><p>1/4 szklanki zimnego soku pomidorowego</p><p>1 łyżka maki ziemniaczanej</p><p>sól, pieprz</p><p></p><p></p><p>sposób przygotowania</p><p>Zamrożone filety obtaczamy w mące i smażymy na złocisty kolor. Zdejmujemy z patelni. Marchew, pietruszkę i pora scieramy na tarce i dusimy w garnku z 1,5 szkl. soku pomidorowego, cukrem, solą aż się zeszklą. Dodajemy sok z cytryny.</p><p>Mąkę ziemniaczaną mieszmy z 1/4 soku pomidorowego. Dodajemy do garnka i chwilę dusimy.</p><p>Rybę przekładamy warzywami na przemian.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="joannas, post: 7278, member: 76"] składniki 60 dag filetów z mintaja 6 marchewek 1 pietruszka 3-4 cm pora 1 i 1/2 szklanki soku pomidorowego sok z 1 małej cytryny 1 płaskę łyżkę cukru 1/4 szklanki zimnego soku pomidorowego 1 łyżka maki ziemniaczanej sól, pieprz sposób przygotowania Zamrożone filety obtaczamy w mące i smażymy na złocisty kolor. Zdejmujemy z patelni. Marchew, pietruszkę i pora scieramy na tarce i dusimy w garnku z 1,5 szkl. soku pomidorowego, cukrem, solą aż się zeszklą. Dodajemy sok z cytryny. Mąkę ziemniaczaną mieszmy z 1/4 soku pomidorowego. Dodajemy do garnka i chwilę dusimy. Rybę przekładamy warzywami na przemian. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Lekka ryba po grecku*
Top
Bottom