Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Lemoniada z kwiatow bzu czarnego*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Elzunia" data-source="post: 1440945" data-attributes="member: 30485"><p>A ja robie podobnie jak bawarka, tyle ze na 2l wody daje 3kg cukru, 10dkg kwasku cytrynowego no i cala reszte jak u bawarki. Przy ladnej pogodzie (znaczy sie jak jest goraco) wystarczy mu 5 dni lezakowania na tarasie. Aaa, nalezy kilka razy dziennie zamieszac zeby cukier sie rozpuscil. Na upaly rewelacyjny jako dodatek do wody mineralnej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elzunia, post: 1440945, member: 30485"] A ja robie podobnie jak bawarka, tyle ze na 2l wody daje 3kg cukru, 10dkg kwasku cytrynowego no i cala reszte jak u bawarki. Przy ladnej pogodzie (znaczy sie jak jest goraco) wystarczy mu 5 dni lezakowania na tarasie. Aaa, nalezy kilka razy dziennie zamieszac zeby cukier sie rozpuscil. Na upaly rewelacyjny jako dodatek do wody mineralnej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Lemoniada z kwiatow bzu czarnego*
Top
Bottom