Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Light Silesian Rye
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="nikka" data-source="post: 1670635" data-attributes="member: 3798"><p><a href="http://truffle-in-a-rum-chocolate.blogspot.com/2011/02/weekendowa-piekarnia-105-zaproszenie.html?m=1" target="_blank">http://truffle-in-a-rum-chocolate.blogspot...szenie.html?m=1</a> Tutaj zobacz dopisek &#8222;edit&#8221; na samym końcu. Trufla tez sugeruje zmniejszenie ilości wody . Ja zostawiłam oryginalna ilość wody, ale dosypałam maki, dwa razy składałam i chleb nie jest taki jaki być powinien. Trochę mi się kruszy, a krojony 2,5 h po upieczeniu. Dałabym mu jeszvze szanse. Może zostawić w takim razie oryginalna hydracje?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nikka, post: 1670635, member: 3798"] [URL="http://truffle-in-a-rum-chocolate.blogspot.com/2011/02/weekendowa-piekarnia-105-zaproszenie.html?m=1"]http://truffle-in-a-rum-chocolate.blogspot...szenie.html?m=1[/URL] Tutaj zobacz dopisek „edit” na samym końcu. Trufla tez sugeruje zmniejszenie ilości wody . Ja zostawiłam oryginalna ilość wody, ale dosypałam maki, dwa razy składałam i chleb nie jest taki jaki być powinien. Trochę mi się kruszy, a krojony 2,5 h po upieczeniu. Dałabym mu jeszvze szanse. Może zostawić w takim razie oryginalna hydracje? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Light Silesian Rye
Top
Bottom