Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Light Silesian Rye
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="yrsa" data-source="post: 1670691" data-attributes="member: 13254"><p>Ja daję wody tyle, ile w przepisie i chleb wychodzi fantastyczny. W książce jest napisane, że ciasto będzie lepkie, ale należy powstrzymać się przed dosypywaniem mąki. Odjęcie aż 100 ml wody uważam za badzo dziwne. Przecież w wersji light jest 300 ml wody, a tu dochodzi mąka razowa, która chłonie jej więcej.</p><p></p><p>Od zdjęć Krystyny cieknie mi ślinka. Na szczęście mój chleb już rośnie.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yrsa, post: 1670691, member: 13254"] Ja daję wody tyle, ile w przepisie i chleb wychodzi fantastyczny. W książce jest napisane, że ciasto będzie lepkie, ale należy powstrzymać się przed dosypywaniem mąki. Odjęcie aż 100 ml wody uważam za badzo dziwne. Przecież w wersji light jest 300 ml wody, a tu dochodzi mąka razowa, która chłonie jej więcej. Od zdjęć Krystyny cieknie mi ślinka. Na szczęście mój chleb już rośnie. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Light Silesian Rye
Top
Bottom