Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Likier a la Bailey's*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="arara" data-source="post: 990232" data-attributes="member: 4719"><p>Zrobiłam, miałam jakąś łiski, ale niestety dla mnie za mocne i zastanawiam się, jak to trochę uszlachetnić. Akurat mam mam też oryginalnego bejlisa, no i nie smakują tak samo. Ten prawdziwy jest jakby śmietankowy, lżejszy i nie czuć go piwem (moje pierwsze skojarzenie, ale to pewnie wina łiski). Macie może pomysły, czego i ile dodać? (Na pół litra gotowego wzięłam 1 szklankę łiski)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="arara, post: 990232, member: 4719"] Zrobiłam, miałam jakąś łiski, ale niestety dla mnie za mocne i zastanawiam się, jak to trochę uszlachetnić. Akurat mam mam też oryginalnego bejlisa, no i nie smakują tak samo. Ten prawdziwy jest jakby śmietankowy, lżejszy i nie czuć go piwem (moje pierwsze skojarzenie, ale to pewnie wina łiski). Macie może pomysły, czego i ile dodać? (Na pół litra gotowego wzięłam 1 szklankę łiski) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Likier a la Bailey's*
Top
Bottom