Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Likier Frangelico
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 1181821" data-attributes="member: 151"><p>Ciekawa jestem, czy nie wyszedłby jeszcze lepszy z orzechów prażonych, akurat mam do takich dostęp, są bez skórki i faktycznie lekko podprażone, przez co mają jeszcze bardziej orzechowy aromat. Muszę chyba je zakupić i zrobić ten likier.</p><p>No i nurtuje mnie, co robicie potem z tymi odsączonymi orzechami? Da się je zutylizowac w jakiejś masie do tortu na przykład?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 1181821, member: 151"] Ciekawa jestem, czy nie wyszedłby jeszcze lepszy z orzechów prażonych, akurat mam do takich dostęp, są bez skórki i faktycznie lekko podprażone, przez co mają jeszcze bardziej orzechowy aromat. Muszę chyba je zakupić i zrobić ten likier. No i nurtuje mnie, co robicie potem z tymi odsączonymi orzechami? Da się je zutylizowac w jakiejś masie do tortu na przykład? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Likier Frangelico
Top
Bottom