Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Lime curd
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 703066" data-attributes="member: 592"><p>Joanno ,to jest gięste tylko jak na przełożenie tortu to chyba za słodkie ,gofry były z tym + bita śmietana </p><p>Joanno ja dla alergika robiłam budyń na soku owocowym tzn tym odsączonym z ananasa czy brzoskwiń i ucierałam z masłem ,tylko ,nie wiem czy wolno masło (bo ono bez białek ) bo nie wszyscy mogą</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 703066, member: 592"] Joanno ,to jest gięste tylko jak na przełożenie tortu to chyba za słodkie ,gofry były z tym + bita śmietana Joanno ja dla alergika robiłam budyń na soku owocowym tzn tym odsączonym z ananasa czy brzoskwiń i ucierałam z masłem ,tylko ,nie wiem czy wolno masło (bo ono bez białek ) bo nie wszyscy mogą [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Lime curd
Top
Bottom