Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Liptauer
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 28642" data-attributes="member: 3"><p>125 g smietany</p><p>125 g ementalera</p><p>2 cebule drobniutko pokrojone</p><p>1 zabek czosnku przecisniety przez praske</p><p>1 peczek szczypiorku</p><p>400 g serka homo</p><p>1 lyzeczka musztardy Dijon</p><p>1 lyzka paryczki slodkiej w proszku</p><p>sol</p><p></p><p>smietane ubic</p><p>ser zetrzec na drobnych otworach</p><p>serek homo wymieszac z produktami a na koniec dodac smietane, wymieszac lekko i doprawic sola</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 28642, member: 3"] 125 g smietany 125 g ementalera 2 cebule drobniutko pokrojone 1 zabek czosnku przecisniety przez praske 1 peczek szczypiorku 400 g serka homo 1 lyzeczka musztardy Dijon 1 lyzka paryczki slodkiej w proszku sol smietane ubic ser zetrzec na drobnych otworach serek homo wymieszac z produktami a na koniec dodac smietane, wymieszac lekko i doprawic sola [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pasty i pasztety
Liptauer
Top
Bottom