Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś klasyczny, mniej klasyczny lub oryginalny*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1439096" data-attributes="member: 59"><p><strong>z syropem klonowym i pieprzem</strong> </p><p></p><p>4 porcje lososia</p><p>3 lyzki syropu klonowego </p><p>2 lyzki cytryny + plasterki</p><p>odrobina oliwy</p><p>odrobina soli, lub mieszanki przypraw (oczywiscie, ze uzywam, tyle, ze bez msg i utwardzanych tluszczy)</p><p>swiezo mielony pieprz </p><p></p><p>Baza smaku jest syrop i pieprz. </p><p>Do przygotowania na grilu zapakowalam w folie alu, bo akurat nie malam zadnej jednorazowej foremki. </p><p>Ujdzie, tylko nie za duze paczuszki i trzeba zdejmowac lopatka. </p><p></p><p>[ATTACH=full]83077[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1439096, member: 59"] [B]z syropem klonowym i pieprzem[/B] 4 porcje lososia 3 lyzki syropu klonowego 2 lyzki cytryny + plasterki odrobina oliwy odrobina soli, lub mieszanki przypraw (oczywiscie, ze uzywam, tyle, ze bez msg i utwardzanych tluszczy) swiezo mielony pieprz Baza smaku jest syrop i pieprz. Do przygotowania na grilu zapakowalam w folie alu, bo akurat nie malam zadnej jednorazowej foremki. Ujdzie, tylko nie za duze paczuszki i trzeba zdejmowac lopatka. [ATTACH=full]83077[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś klasyczny, mniej klasyczny lub oryginalny*
Top
Bottom