Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś marynowany w soli z cebulką*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 909952" data-attributes="member: 1443"><p>Doruśka polecam, bo to pyszne danie i robi wrażenie też wizualnie, jak się przyłożyć do cienkiego krojenia filetu. Tak jak pisałam wcześniej, postaram się zrobić fotorelację, żeby można było zobaczyć poszczególne etapy pracy, zawsze to łatwiej, ja robiłam na czuja (chociaż wcześniej jadłam) i się przestraszyłam widoku po wyciągnięciu z soli (mięso jest sztywne i z wierzchu zmienia kolor), bo mnie teściowa nie uprzedziła, a później się okazało, że to normalne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 909952, member: 1443"] Doruśka polecam, bo to pyszne danie i robi wrażenie też wizualnie, jak się przyłożyć do cienkiego krojenia filetu. Tak jak pisałam wcześniej, postaram się zrobić fotorelację, żeby można było zobaczyć poszczególne etapy pracy, zawsze to łatwiej, ja robiłam na czuja (chociaż wcześniej jadłam) i się przestraszyłam widoku po wyciągnięciu z soli (mięso jest sztywne i z wierzchu zmienia kolor), bo mnie teściowa nie uprzedziła, a później się okazało, że to normalne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś marynowany w soli z cebulką*
Top
Bottom