Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Losos na patykach z grilla*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 712795" data-attributes="member: 59"><p>Zrobilam dosc dawno temu i zawsze brakuje mi czasu, zeby wstukac opinie. </p><p></p><p>Bardzo, bardzo dobry. Robilam w porcjach, bo szkoda mi bylo filet z polowki lososia ciac na ogryzki, ale smaku to nie zmienia przeciez. </p><p></p><p>Zrobilam tez sos, ltory z czystym sumieniem moge polecic. </p><p></p><p>Hoisin trzeba rozcienczyc sokiem pomaranczowym do odpowiedniej konsystencji i dodac troche soku z cytryny do smaku (na 3 lyzki hoisin lyzeczka cytryny)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 712795, member: 59"] Zrobilam dosc dawno temu i zawsze brakuje mi czasu, zeby wstukac opinie. Bardzo, bardzo dobry. Robilam w porcjach, bo szkoda mi bylo filet z polowki lososia ciac na ogryzki, ale smaku to nie zmienia przeciez. Zrobilam tez sos, ltory z czystym sumieniem moge polecic. Hoisin trzeba rozcienczyc sokiem pomaranczowym do odpowiedniej konsystencji i dodac troche soku z cytryny do smaku (na 3 lyzki hoisin lyzeczka cytryny) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Losos na patykach z grilla*
Top
Bottom