Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosos w czerwonym winie i pomarańczach*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 186365" data-attributes="member: 160"><p>wg Puszystych PAń</p><p></p><p>kilka pomaranczy obrac i pokroic w plastry </p><p>ułozyc na patelni, na nich połozyc rybe, doprawic sola, białym pieprzem i sporą iloscia gałki muszkat. Przykryc druga warstwą plastrów pom. skropic sokiem z pomaranczy </p><p>podlac czerwonym winem - trudno powiedziec ile Ona tego wina tam wlała, ja obstawiam jakies 1/4butelki </p><p>przykryc folia aluminiowa , postawic na gazie i gotowac - nie za długo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 186365, member: 160"] wg Puszystych PAń kilka pomaranczy obrac i pokroic w plastry ułozyc na patelni, na nich połozyc rybe, doprawic sola, białym pieprzem i sporą iloscia gałki muszkat. Przykryc druga warstwą plastrów pom. skropic sokiem z pomaranczy podlac czerwonym winem - trudno powiedziec ile Ona tego wina tam wlała, ja obstawiam jakies 1/4butelki przykryc folia aluminiowa , postawic na gazie i gotowac - nie za długo. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosos w czerwonym winie i pomarańczach*
Top
Bottom