Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś w sosie szczawiowym
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1439613" data-attributes="member: 1024"><p>Nie wiem, robiłam tylko z łososiem.</p><p>A halibuta lubisz? Bo wydaje mi się, że do halibuta by ten sos pasował.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Gdyby dać więcej śmietany, można by na bazie tego przepisu zrobić sos do makaronu i dodać do niego pokrojonego w kawałki wędzonego łososia.</p><p>Tylko wtedy trzeba byłoby pewnie zrezygnować z soli, bo taki wędzony łosoś jest zazwyczaj słony.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1439613, member: 1024"] Nie wiem, robiłam tylko z łososiem. A halibuta lubisz? Bo wydaje mi się, że do halibuta by ten sos pasował. EDIT: Gdyby dać więcej śmietany, można by na bazie tego przepisu zrobić sos do makaronu i dodać do niego pokrojonego w kawałki wędzonego łososia. Tylko wtedy trzeba byłoby pewnie zrezygnować z soli, bo taki wędzony łosoś jest zazwyczaj słony. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś w sosie szczawiowym
Top
Bottom