Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Losos z avocado*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 406049" data-attributes="member: 59"><p>[ATTACH=full]5783[/ATTACH]</p><p></p><p>na 2 osoby</p><p></p><p>1 dojrzale awokado</p><p>2 sporsze plasterki wedzonego lososia</p><p>3 lyzki oliwy extra </p><p>musztarda dijon </p><p>ocet balsmiczny </p><p>syrop klonowy </p><p></p><p>salata - mieszanka mlodych, kolorowych listkow (tzw. spring mix) zielona salata, mniszek, roszponka, szpinak, cykoria ... </p><p>W razie braku polecilabym salate z goryczka i ladnie sie prezentujaca na talerzu czyli cykoria czy roszponka. </p><p></p><p>Po garstce salaty rzucic (artstycznie!) na talerze. Plozyc polowke awokado (jak miseczke), a na to ladnie przymarszczonego lososia. </p><p>Oliwe wlac do miseczki, dodac musztarde (conajmniej tyle samo) i roztrzepac, az sie dobrze polacza. Polac piramidke. Nie chlustac z gory, tylko ladnie poprowadzic sosowe esy-floresy. </p><p>Jesli sos wydaje sie malo ostry dodac wiecej musztardy. </p><p>Z octu i syropu zrobic drugi sos mieszajac w stosunku 2:1. Polac, skropic nim salate. </p><p></p><p>Smacznego </p><p></p><p>zrodlo: </p><p>?????? przelaczajac tv wpadlam na prezentacje jakiegos mlodego kucharza promowanego w programie o Kanadzie. Taki program dla turystow: gdzie pojechac, co zjesc.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 406049, member: 59"] [ATTACH=full]5783[/ATTACH] na 2 osoby 1 dojrzale awokado 2 sporsze plasterki wedzonego lososia 3 lyzki oliwy extra musztarda dijon ocet balsmiczny syrop klonowy salata - mieszanka mlodych, kolorowych listkow (tzw. spring mix) zielona salata, mniszek, roszponka, szpinak, cykoria ... W razie braku polecilabym salate z goryczka i ladnie sie prezentujaca na talerzu czyli cykoria czy roszponka. Po garstce salaty rzucic (artstycznie!) na talerze. Plozyc polowke awokado (jak miseczke), a na to ladnie przymarszczonego lososia. Oliwe wlac do miseczki, dodac musztarde (conajmniej tyle samo) i roztrzepac, az sie dobrze polacza. Polac piramidke. Nie chlustac z gory, tylko ladnie poprowadzic sosowe esy-floresy. Jesli sos wydaje sie malo ostry dodac wiecej musztardy. Z octu i syropu zrobic drugi sos mieszajac w stosunku 2:1. Polac, skropic nim salate. Smacznego zrodlo: ?????? przelaczajac tv wpadlam na prezentacje jakiegos mlodego kucharza promowanego w programie o Kanadzie. Taki program dla turystow: gdzie pojechac, co zjesc. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Losos z avocado*
Top
Bottom