Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś z jabłkami*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="volpe" data-source="post: 799302" data-attributes="member: 9400"><p><strong>Składniki:</strong></p><p>po 20 dag masła i mrożonych kurek</p><p>po 250 ml bulionu z warzyw i soku z jabłek</p><p>15 dag jabłek</p><p>100 ml śmietany</p><p>sól i biały pieprz</p><p>4 filety z łososia</p><p>10 dag mąki</p><p>pół pęczka koperku</p><p></p><p><strong>Wykonanie:</strong></p><p>1. Łyżkę masła rozgrzać i rozprowadzić łyżką mąki. Wlać bulion i sok. Dodać starte jabłka i dusić 20 minut. Dodać śmietanę, sól i pieprz.</p><p>2. Kurki posiekać, dusić na maśle i dodać do sosu.</p><p>3. Łososia oprószyć solą, pieprzem, obtoczyć w mące, usmażyć na maśle i przybrać koperkiem. Rybę podawać polaną sosem.</p><p></p><p>Smacznego!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="volpe, post: 799302, member: 9400"] [B]Składniki:[/B] po 20 dag masła i mrożonych kurek po 250 ml bulionu z warzyw i soku z jabłek 15 dag jabłek 100 ml śmietany sól i biały pieprz 4 filety z łososia 10 dag mąki pół pęczka koperku [B]Wykonanie:[/B] 1. Łyżkę masła rozgrzać i rozprowadzić łyżką mąki. Wlać bulion i sok. Dodać starte jabłka i dusić 20 minut. Dodać śmietanę, sól i pieprz. 2. Kurki posiekać, dusić na maśle i dodać do sosu. 3. Łososia oprószyć solą, pieprzem, obtoczyć w mące, usmażyć na maśle i przybrać koperkiem. Rybę podawać polaną sosem. Smacznego! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łosoś z jabłkami*
Top
Bottom