Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łososiowy przekładaniec*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marianna" data-source="post: 1212006" data-attributes="member: 5086"><p>Gruby płat świeżego łososia ze skórą, kilka suszonych pomidorów w oliwie, zielone pesto, dwa pory (tylko białe części), oliwa, białe wino. </p><p></p><p> Łososia przekroić wzdłuż, tak żeby powstały trzy plastry. Ułożyć w pokropionym oliwą naczyniu żaroodpornym pierwszy plaster (skórką do dołu), posmarować pesto. </p><p>Nakryć drugim plastrem, na którym ułożyć posiekane pomidory (nie odsączać ich za bardzo z oliwy). </p><p>Na to trzeci plaster łososia, przykryty podduszonymi lekko na oliwie porami.</p><p> Zalać całość białym winem i do piekarnika na ok. 40 min.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marianna, post: 1212006, member: 5086"] Gruby płat świeżego łososia ze skórą, kilka suszonych pomidorów w oliwie, zielone pesto, dwa pory (tylko białe części), oliwa, białe wino. Łososia przekroić wzdłuż, tak żeby powstały trzy plastry. Ułożyć w pokropionym oliwą naczyniu żaroodpornym pierwszy plaster (skórką do dołu), posmarować pesto. Nakryć drugim plastrem, na którym ułożyć posiekane pomidory (nie odsączać ich za bardzo z oliwy). Na to trzeci plaster łososia, przykryty podduszonymi lekko na oliwie porami. Zalać całość białym winem i do piekarnika na ok. 40 min. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Łososiowy przekładaniec*
Top
Bottom