Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Luksemburskie sznycle
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 1501529" data-attributes="member: 10341"><p>Wsyp trochę suszu grzybowego do pół filiżanki wrzątku i jak napęcznieje i przestygnie, będzie do użycia. Kiedyś już tak robiłam. Tylko nie przesadż z tą ilością grzybów - nie pamiętam ile sypałam, ale były to szczypty.</p><p></p><p>edit: Jeśli chcesz bez bulionu, to zrób jak zwykle., ale zapewniam Cię, że przy tej ilości płynu i pozostałych składników nic nie jest za rzadkie. Na wszelki wypadek, żeby nie mieć obaw, spróbuj zmniejszyć ten wrzątek o połowę.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 1501529, member: 10341"] Wsyp trochę suszu grzybowego do pół filiżanki wrzątku i jak napęcznieje i przestygnie, będzie do użycia. Kiedyś już tak robiłam. Tylko nie przesadż z tą ilością grzybów - nie pamiętam ile sypałam, ale były to szczypty. edit: Jeśli chcesz bez bulionu, to zrób jak zwykle., ale zapewniam Cię, że przy tej ilości płynu i pozostałych składników nic nie jest za rzadkie. Na wszelki wypadek, żeby nie mieć obaw, spróbuj zmniejszyć ten wrzątek o połowę. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Luksemburskie sznycle
Top
Bottom