Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Łydki kurczakowe w opakowaniu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Krystyna9" data-source="post: 838687" data-attributes="member: 4258"><p>Najpierw tylko ścisnęłam, potem chciałam zawiązać porem (ale brakło takiego długiego), aż przed wstawieniem do piekarnika błysnęło mi aby delikatnie zawiązać taką grubą nicią bawełnianą (używam jej do sznurowania mięsa przed pieczeniem). Teraz to nie wiem czy było to potrzebne, ale ja zrobiłam to tak na wszelki wypadek. Przed podaniem, możesz sznureczek spokojnie zdjąć, a zawiązać np. wspomnianym porem (może długi szczypior?), to będzie bardziej apetycznie wygladać.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Krystyna9, post: 838687, member: 4258"] Najpierw tylko ścisnęłam, potem chciałam zawiązać porem (ale brakło takiego długiego), aż przed wstawieniem do piekarnika błysnęło mi aby delikatnie zawiązać taką grubą nicią bawełnianą (używam jej do sznurowania mięsa przed pieczeniem). Teraz to nie wiem czy było to potrzebne, ale ja zrobiłam to tak na wszelki wypadek. Przed podaniem, możesz sznureczek spokojnie zdjąć, a zawiązać np. wspomnianym porem (może długi szczypior?), to będzie bardziej apetycznie wygladać. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Łydki kurczakowe w opakowaniu*
Top
Bottom