Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Maccheroni aglio, olio e peperoncino
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Bahus" data-source="post: 61418" data-attributes="member: 49"><p>Jotha ten sos jest tak prosty, że nawet nie trzeba go wypróbowywać aby sobie wyobrazić jak smakuje, a już z jakim go podać makaronem to naprawdę dla mnie nie ma znaczenia. Ten przepis akurat wypróbowałem, stosując wiele kombinacji, i z papryczkami i z czosnkiem a nawet dosypywałem prażonego sezamu (ziarna). Jadłem go zarówno z rurkami jak i spaghetti. </p><p>Bahus</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bahus, post: 61418, member: 49"] Jotha ten sos jest tak prosty, że nawet nie trzeba go wypróbowywać aby sobie wyobrazić jak smakuje, a już z jakim go podać makaronem to naprawdę dla mnie nie ma znaczenia. Ten przepis akurat wypróbowałem, stosując wiele kombinacji, i z papryczkami i z czosnkiem a nawet dosypywałem prażonego sezamu (ziarna). Jadłem go zarówno z rurkami jak i spaghetti. Bahus [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Maccheroni aglio, olio e peperoncino
Top
Bottom