Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Majonez robiony w sloiku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 1135025" data-attributes="member: 59"><p>QUOTE (Cinka @ 29 May 2011, 22:33 ) <a href="http://index.php?act=findpost&pid=1134139" target="_blank">index.php?act=findpost&pid=1134139</a>Mi ale ja go zrobiłam wg wskazówek w przepisie po prostu, do podobieństwa do majonezu Winiar nawiązałam bo Jaco pytała a ktoś tu porównywał - no i wg mnie porównania nie ma. A sama też chętnie bym się dowiedziała jak go dosmakować żeby podobieństwo było większe, bo ten tu mi nie smakuje bo choć kwaskowy to to nie to i tłusty strasznie w smaku - ale jakby wiedzieć czego i ile mu dodać żeby był winiaropodobny to chętnie bym takiego spróbowała i może robiła częściej... a napewno w kryzysowych sytuacjach.</p><p></p><p>A co do majonezów - czemu kielecki jest MM a Winiary nie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 1135025, member: 59"] QUOTE (Cinka @ 29 May 2011, 22:33 ) [URL="index.php?act=findpost&pid=1134139"][/URL]Mi ale ja go zrobiłam wg wskazówek w przepisie po prostu, do podobieństwa do majonezu Winiar nawiązałam bo Jaco pytała a ktoś tu porównywał - no i wg mnie porównania nie ma. A sama też chętnie bym się dowiedziała jak go dosmakować żeby podobieństwo było większe, bo ten tu mi nie smakuje bo choć kwaskowy to to nie to i tłusty strasznie w smaku - ale jakby wiedzieć czego i ile mu dodać żeby był winiaropodobny to chętnie bym takiego spróbowała i może robiła częściej... a napewno w kryzysowych sytuacjach. A co do majonezów - czemu kielecki jest MM a Winiary nie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Majonez robiony w sloiku*
Top
Bottom