Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Majonez robiony w sloiku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="emi247" data-source="post: 1420758" data-attributes="member: 11556"><p>Ja też lubię Winiary, chociaż wolałabym coś ostrzejszego. Dzisiaj zrobiłam ten i podobnie jak Ashira dałam ocet jabłkowy (ok 1,5łyżki) i również olej kujawski a musztardy dałam ok 2 łyżeczek chrzanowej Kamisa, ale średnio mi to smakowało, myślę że przez ocet jabłkowy, jak dla mnie za bardzo wyczuwalny jego zapach, następnym razem zostanę przy soku z cytryny lub zwykłym occie</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emi247, post: 1420758, member: 11556"] Ja też lubię Winiary, chociaż wolałabym coś ostrzejszego. Dzisiaj zrobiłam ten i podobnie jak Ashira dałam ocet jabłkowy (ok 1,5łyżki) i również olej kujawski a musztardy dałam ok 2 łyżeczek chrzanowej Kamisa, ale średnio mi to smakowało, myślę że przez ocet jabłkowy, jak dla mnie za bardzo wyczuwalny jego zapach, następnym razem zostanę przy soku z cytryny lub zwykłym occie [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Majonez robiony w sloiku*
Top
Bottom