Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Majonez robiony w sloiku*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="KAROTKA" data-source="post: 852374" data-attributes="member: 4167"><p>Ja miksuję taki szybki majonezik od wielu lat - po jakiejś audycji w TV, gdzie Maciek Kuroń zachęcał do powrotu do starych dobrych przyzwyczajeń, czyli m.in. robienia majonezu w domu.</p><p></p><p>Daję całe jajko (zimne lub nie), na jajko wkładam 1-2 łyżki musztardy oraz wlewam oleju - wg konsystencji.</p><p></p><p>Miksuję i sprawdzam, czy majonezu mi wystarczy lub czy nie jest zbyt rzadki - wtedy dolewam oleju.</p><p></p><p>Jest zupełnie inny, niż sklepowy.</p><p></p><p>I, co najważniejsze, NIGDY mi się nie zwarzył !</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KAROTKA, post: 852374, member: 4167"] Ja miksuję taki szybki majonezik od wielu lat - po jakiejś audycji w TV, gdzie Maciek Kuroń zachęcał do powrotu do starych dobrych przyzwyczajeń, czyli m.in. robienia majonezu w domu. Daję całe jajko (zimne lub nie), na jajko wkładam 1-2 łyżki musztardy oraz wlewam oleju - wg konsystencji. Miksuję i sprawdzam, czy majonezu mi wystarczy lub czy nie jest zbyt rzadki - wtedy dolewam oleju. Jest zupełnie inny, niż sklepowy. I, co najważniejsze, NIGDY mi się nie zwarzył ! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Sosy
Majonez robiony w sloiku*
Top
Bottom