- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Makaron – pół kilograma
250 g sera ricotta
1 cytryna – sok i skórka
Spora garść świeżej bazylii
Pół ząbka czosnku
Sól
Pieprz
Parmezan
I teraz jeden z krótszych przepisów
Wszystkie składniki (oprócz makaronu
) zmiksować.
Rozcieńczyć niewielką ilością wody spod gotującego się makaronu
Ugotowany makaron natychmiast wymieszać z sosem
250 g sera ricotta
1 cytryna – sok i skórka
Spora garść świeżej bazylii
Pół ząbka czosnku
Sól
Pieprz
Parmezan
I teraz jeden z krótszych przepisów
Wszystkie składniki (oprócz makaronu

Rozcieńczyć niewielką ilością wody spod gotującego się makaronu
Ugotowany makaron natychmiast wymieszać z sosem

Ostatnią edycję dokonał moderator: