Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
makaron z cukinia i philadelfia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 515924" data-attributes="member: 52"><p>Ja zawsze uzywalam tej z 6 sloiczkami. Nawet wtedy, kiedy kupilam te litrowa. Wydawala mi sie niewygodna. Teraz uzywam tylko tej litrowej: nawet do robienia jogurtu / kupilam ja w sklepie z artylulami dla dzieci: takim gdzie sa takze artykuly sanitarne /. Jogurt przekladam w calosci i potem nakladam lyzkami do miseczki / dodajac owoce i miod /. Do sloiczkow trudno cos dodac: sa wypelnione jogurtem.</p><p>Teraz robie jogurt i serek dzien po dniu: np. najpierw jogurt, zostawiam 3 lyzki i dolewam mleko. W drugiej turze robie jogurt na serek / albo odwrotnie /. W rezulatcie z 1 jogurtu i 2 litrow mleka mam sporo jogurtu i ponad 400 g serka. O wygodzie nie wspomne. Nawet do kurzcaka w curry dokladam troche serka zamiast smietany / ktorej zreszta nigdy nie mam w lodowce, a serem mam /.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 515924, member: 52"] Ja zawsze uzywalam tej z 6 sloiczkami. Nawet wtedy, kiedy kupilam te litrowa. Wydawala mi sie niewygodna. Teraz uzywam tylko tej litrowej: nawet do robienia jogurtu / kupilam ja w sklepie z artylulami dla dzieci: takim gdzie sa takze artykuly sanitarne /. Jogurt przekladam w calosci i potem nakladam lyzkami do miseczki / dodajac owoce i miod /. Do sloiczkow trudno cos dodac: sa wypelnione jogurtem. Teraz robie jogurt i serek dzien po dniu: np. najpierw jogurt, zostawiam 3 lyzki i dolewam mleko. W drugiej turze robie jogurt na serek / albo odwrotnie /. W rezulatcie z 1 jogurtu i 2 litrow mleka mam sporo jogurtu i ponad 400 g serka. O wygodzie nie wspomne. Nawet do kurzcaka w curry dokladam troche serka zamiast smietany / ktorej zreszta nigdy nie mam w lodowce, a serem mam /. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
makaron z cukinia i philadelfia
Top
Bottom