Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
makaron z cukinia i philadelfia
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 541131" data-attributes="member: 1716"><p>Ja miałam jedną długości około 30 cm ale niezbyt grubą - te grube i przerośnięte dużo tracą bo raczej trzeba je obierać (twarda skóra) i pestki mają już za duże by ich nie wycinać. Tę swoją pokroiłam w całości.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 541131, member: 1716"] Ja miałam jedną długości około 30 cm ale niezbyt grubą - te grube i przerośnięte dużo tracą bo raczej trzeba je obierać (twarda skóra) i pestki mają już za duże by ich nie wycinać. Tę swoją pokroiłam w całości. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
makaron z cukinia i philadelfia
Top
Bottom