Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
MAkaron z pesto, ricotta i cukinią
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 141250" data-attributes="member: 160"><p>Malgos, ja tego przepisu jeszcze nie wypróbowałam..</p><p></p><p>a pesto moze tak:</p><p> orzeszki pinii 40 g </p><p> bazylia 500 g </p><p> ser pecorino 30 g </p><p> parmezan 30 g </p><p> 2 ząbki czosnku</p><p></p><p>albo</p><p></p><p>40 listków bazylii</p><p>sol</p><p>20 g orzeszków pinii</p><p>1 zabek czosnku</p><p>2 łyżki sera pecorino (ser owczy)</p><p>2 łyżki parmezanu</p><p>pól szklanki oliwy (dolewanej stopniowo)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 141250, member: 160"] Malgos, ja tego przepisu jeszcze nie wypróbowałam.. a pesto moze tak: orzeszki pinii 40 g bazylia 500 g ser pecorino 30 g parmezan 30 g 2 ząbki czosnku albo 40 listków bazylii sol 20 g orzeszków pinii 1 zabek czosnku 2 łyżki sera pecorino (ser owczy) 2 łyżki parmezanu pól szklanki oliwy (dolewanej stopniowo) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
MAkaron z pesto, ricotta i cukinią
Top
Bottom