- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
sos:
na patelnię wlać kroplę oliwy, wrzucić ząbek czosnku, podsmażyć
Dodać świeży szpinak, zamieszać, zdjąć z patelni
, nie powinien za bardzo oklapnąć
wrzucić do miksera razem z czosnkiem, opakowaniem ricotty, spora ilością parmezanu
świeżo startego, solą i pieprzem. Miksować krótko
Makaron ugotować, gorący wymieszać z sosem
Podawać z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi
na patelnię wlać kroplę oliwy, wrzucić ząbek czosnku, podsmażyć
Dodać świeży szpinak, zamieszać, zdjąć z patelni

wrzucić do miksera razem z czosnkiem, opakowaniem ricotty, spora ilością parmezanu
świeżo startego, solą i pieprzem. Miksować krótko
Makaron ugotować, gorący wymieszać z sosem
Podawać z mozzarellą i pomidorkami koktajlowymi

Ostatnią edycję dokonał moderator: