- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
15 - 20 suszonych pomidorów zmiksować z :
1 – 2 ząbkami czosnku
Garścią pinoli
Garścią solonych nerkowców (niewolone też mogą być 
Solą
Pieprzem
Odrobiną oliwy spod pomidorów
Dodać 250 g ricotty
Wymieszać z gorącym makaronem, uprzednio dodając do sosu 1 – 2 łyżki wrzącej wody
(spod makaronu)
Posypać parmezanem
1 – 2 ząbkami czosnku
Garścią pinoli
Garścią solonych nerkowców (niewolone też mogą być 
Solą
Pieprzem
Odrobiną oliwy spod pomidorów
Dodać 250 g ricotty
Wymieszać z gorącym makaronem, uprzednio dodając do sosu 1 – 2 łyżki wrzącej wody
(spod makaronu)
Posypać parmezanem
