Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Makaron z pesto z szalwii
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 13545" data-attributes="member: 52"><p><strong>Makaron z pesto z szalwii</strong></p><p>300 g makaronu / swiderki, penne rigate itp. /</p><p>12-15 listkow szalwii</p><p>20 g startego startego parmigiano reggiano</p><p>20 g startego sera pecorino</p><p>1 cytryna z uprawy biologicznej</p><p>20 g obranych migdalow </p><p>8 pomidorkow koktajlowych</p><p>oliwa z oliwek extravergine</p><p>sol</p><p>- zetrzec skorke z polowy cytryny</p><p>- listki szalwii oplukac i wysuszyc, zmiksowac razem z migdalami, serami parmigiano i pecorino, szczypta soli, sokiem z pol cytryny i 4 lyzkami oliwy</p><p>- uzyskane pesto przelozyc do miski, dodac skorke z cytryny i lyzke wazowa wody, w ktorej gotuje sie makaron, wymieszac</p><p>- pomidorki umyc i pokroic na cwiartki</p><p>- ugotowany makaron dodac do pesto wraz z cwiartkami pomidorkow i wymieszac</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 13545, member: 52"] [B]Makaron z pesto z szalwii[/B] 300 g makaronu / swiderki, penne rigate itp. / 12-15 listkow szalwii 20 g startego startego parmigiano reggiano 20 g startego sera pecorino 1 cytryna z uprawy biologicznej 20 g obranych migdalow 8 pomidorkow koktajlowych oliwa z oliwek extravergine sol - zetrzec skorke z polowy cytryny - listki szalwii oplukac i wysuszyc, zmiksowac razem z migdalami, serami parmigiano i pecorino, szczypta soli, sokiem z pol cytryny i 4 lyzkami oliwy - uzyskane pesto przelozyc do miski, dodac skorke z cytryny i lyzke wazowa wody, w ktorej gotuje sie makaron, wymieszac - pomidorki umyc i pokroic na cwiartki - ugotowany makaron dodac do pesto wraz z cwiartkami pomidorkow i wymieszac [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Makaron z pesto z szalwii
Top
Bottom