Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Makaron ze szparagami i ricotta
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 124649" data-attributes="member: 52"><p><strong>Makaron ze szparagami i ricotta / 4 x 320 kalorii /</strong></p><p></p><p>300 g makaronu krotkiego / penne, swiderki itp. / </p><p>600 g szparagow </p><p>60 g ricotty</p><p>20 g startego sera parmigiano</p><p>sol</p><p>- szparagi umyc, odlamac twarde koncowki / obrac, jesli jest to konieczne /, odciac czubki / zosatwic do risotta /, pokroic na kawalki i ugotowac w osolonej wodzie / okolo 15-18 minut /</p><p>- odcedzic szparagi, zmiksowac z ricotta i szczypta soli</p><p>- polaczyc z makaronem i posypac serem</p><p>- mozna uzyc takze czubkow szparagowych, ale nalezy wrzucic je do wody po 10 minutach / oddzielic od reszty przed miksowanie i zostawic do ozdoby /</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 124649, member: 52"] [B]Makaron ze szparagami i ricotta / 4 x 320 kalorii /[/B] 300 g makaronu krotkiego / penne, swiderki itp. / 600 g szparagow 60 g ricotty 20 g startego sera parmigiano sol - szparagi umyc, odlamac twarde koncowki / obrac, jesli jest to konieczne /, odciac czubki / zosatwic do risotta /, pokroic na kawalki i ugotowac w osolonej wodzie / okolo 15-18 minut / - odcedzic szparagi, zmiksowac z ricotta i szczypta soli - polaczyc z makaronem i posypac serem - mozna uzyc takze czubkow szparagowych, ale nalezy wrzucic je do wody po 10 minutach / oddzielic od reszty przed miksowanie i zostawic do ozdoby / [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia wloska
Makaron ze szparagami i ricotta
Top
Bottom