Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Maki wloskie, francuskie, niemieckie i amerykanskie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Linn" data-source="post: 184250" data-attributes="member: 52"><p>Wklejam to, co napisalam o podanej wyzej tabelce:</p><p>"No wlasnie nie bardzo. Tamta tabelke podalam ze wzgledu na oznaczenia niemieckie i amerykanskie, ale ja nie bardzo sie z nia zgadzam. Dokladniej: maka wloska 0 / do pizzy i chleba / to taka, ktorej ilosc popiolow jest nizsza niz 0,80%. Jesto to zarwno polska o numerze 550, jak i 650, 750. W kazdym razie mniej niz 800.</p><p>Wloska maka 00 ma popioly do 0,50%."</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Linn, post: 184250, member: 52"] Wklejam to, co napisalam o podanej wyzej tabelce: "No wlasnie nie bardzo. Tamta tabelke podalam ze wzgledu na oznaczenia niemieckie i amerykanskie, ale ja nie bardzo sie z nia zgadzam. Dokladniej: maka wloska 0 / do pizzy i chleba / to taka, ktorej ilosc popiolow jest nizsza niz 0,80%. Jesto to zarwno polska o numerze 550, jak i 650, 750. W kazdym razie mniej niz 800. Wloska maka 00 ma popioly do 0,50%." [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchenne ABC
Maki wloskie, francuskie, niemieckie i amerykanskie
Top
Bottom