Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec warstwowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marmak" data-source="post: 796042" data-attributes="member: 3030"><p>I ja potwierdzam, że pomysł na zastosowanie warstw ciasto - mak jest jak najbardziej trafiony! Upiekłam na święta i wszystkim smakował. Konfitura wiśniowa nie jest konieczna w tym cieście,ale wówczas dobrze jest przygotować pyszne nadzienie makowe, jak np. do strucli Dziuni <a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=17608&hl=makowiec%5d" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...;hl=makowiec%5d</a></p><p>Ciasto z powodzeniem zastępuje struclę makową i polubią je ci wszyscy, którzy mają problemy z jej zwijaniem. Świetnie się go też piecze : ciasto sporo urosło, w środku było dopieczone, wierzch posmarowałam białkiem. Można też oczywiście polukrować.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marmak, post: 796042, member: 3030"] I ja potwierdzam, że pomysł na zastosowanie warstw ciasto - mak jest jak najbardziej trafiony! Upiekłam na święta i wszystkim smakował. Konfitura wiśniowa nie jest konieczna w tym cieście,ale wówczas dobrze jest przygotować pyszne nadzienie makowe, jak np. do strucli Dziuni [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=17608&hl=makowiec%5d"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=1...;hl=makowiec%5d[/URL] Ciasto z powodzeniem zastępuje struclę makową i polubią je ci wszyscy, którzy mają problemy z jej zwijaniem. Świetnie się go też piecze : ciasto sporo urosło, w środku było dopieczone, wierzch posmarowałam białkiem. Można też oczywiście polukrować. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Makowiec warstwowy
Top
Bottom