Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Malibu*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="infolinia" data-source="post: 199677" data-attributes="member: 979"><p>1/4 litra spirytusu lub 0/5 litra wódki</p><p>1 puszka mleka skondensowanego słodzonego</p><p>1 paczka wiórek kokosowych</p><p>1 szkl. zimnej, przegotowanej wody (do wersji z spirytusem)</p><p></p><p>Do słoika wsypać wiórki i zalać spirytusem (wódką), zakręcić i odstawić na 1 tydzień.</p><p>Po tygodniu przez gazę wycisnąć spirytus z wiórek. Po spirytusu dodać wodę i puszkę mleka, zamieszać i odstawić na następny tydzień. I gotowe.</p><p>Czas oczekiwania dość długi, ale warto.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="infolinia, post: 199677, member: 979"] 1/4 litra spirytusu lub 0/5 litra wódki 1 puszka mleka skondensowanego słodzonego 1 paczka wiórek kokosowych 1 szkl. zimnej, przegotowanej wody (do wersji z spirytusem) Do słoika wsypać wiórki i zalać spirytusem (wódką), zakręcić i odstawić na 1 tydzień. Po tygodniu przez gazę wycisnąć spirytus z wiórek. Po spirytusu dodać wodę i puszkę mleka, zamieszać i odstawić na następny tydzień. I gotowe. Czas oczekiwania dość długi, ale warto. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Malibu*
Top
Bottom