Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Małże z zielonym groszkiem au gratin
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 429890" data-attributes="member: 231"><p>to tak nie bardzo są coquilles st jacques - ani nie uzywasz w tym daniu przegrzebków (które sa niezbędne, zeby danie nazwać w ten sposob, bo przegrzebki mieszkają w tych muszlach, ktore nazywamy muszlami św. Jakuba i które na szyi nosili piekgrzymi udający się do Santiago de Compostela) ani muszli...</p><p></p><p>proponowalabym zmienic tytuł wątku</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 429890, member: 231"] to tak nie bardzo są coquilles st jacques - ani nie uzywasz w tym daniu przegrzebków (które sa niezbędne, zeby danie nazwać w ten sposob, bo przegrzebki mieszkają w tych muszlach, ktore nazywamy muszlami św. Jakuba i które na szyi nosili piekgrzymi udający się do Santiago de Compostela) ani muszli... proponowalabym zmienic tytuł wątku [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Małże z zielonym groszkiem au gratin
Top
Bottom