Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Marmellata di limoni - Marmolada cytrynowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="qd" data-source="post: 1747881" data-attributes="member: 692"><p>Moczę cytryny i pomarańcze do mazurka , w proporcji 2 pomarańcze 1 cytryna. Taki mazurek robiła moja babcia. I zastanawiam się, czy dać mniej wody do gotowania z cukrem, czy raczej odparować. I bardzo spodobała mi się idea [USER=8650]@ankafaka[/USER] z cienką warstwą marcepanu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qd, post: 1747881, member: 692"] Moczę cytryny i pomarańcze do mazurka , w proporcji 2 pomarańcze 1 cytryna. Taki mazurek robiła moja babcia. I zastanawiam się, czy dać mniej wody do gotowania z cukrem, czy raczej odparować. I bardzo spodobała mi się idea [USER=8650]@ankafaka[/USER] z cienką warstwą marcepanu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Marmellata di limoni - Marmolada cytrynowa
Top
Bottom