Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Marmolada z czerwonej papryki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 741631" data-attributes="member: 10341"><p><span style="font-size: 26px">Zanim zdążyłam odpowiedzieć, doszedł post od Małej_Mi. Ja tej papryki nie pasteryzowalam, ale dla spokoju sumienia można ją zapasteryzować i potem szczelnie dokręcić wieczka.</span></p><p><span style="font-size: 26px">Co się zaś tyczy lat 70. to napisane w tamtym okresie przez Marię Lemnis i Henryka Vitry książki są bardzo popularne do dzisiaj, np. &quot;Kuchnia dla zakochanych &quot; albo &quot;W kuchni i przy staropolskim stole&quot;. Jest w nich , podobne jak w miesięcznikach &quot;Ty i Ja&quot;, mnóstwo wcale nie przestarzałych lub błędnie podanych przepisów, no i ten gawędziarski ton prawdziwego smakosza czyni je niepowtarzalnymi.</span></p><p><span style="font-size: 26px"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 741631, member: 10341"] [SIZE=10]Zanim zdążyłam odpowiedzieć, doszedł post od Małej_Mi. Ja tej papryki nie pasteryzowalam, ale dla spokoju sumienia można ją zapasteryzować i potem szczelnie dokręcić wieczka. Co się zaś tyczy lat 70. to napisane w tamtym okresie przez Marię Lemnis i Henryka Vitry książki są bardzo popularne do dzisiaj, np. "Kuchnia dla zakochanych " albo "W kuchni i przy staropolskim stole". Jest w nich , podobne jak w miesięcznikach "Ty i Ja", mnóstwo wcale nie przestarzałych lub błędnie podanych przepisów, no i ten gawędziarski ton prawdziwego smakosza czyni je niepowtarzalnymi. [/SIZE] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Marmolada z czerwonej papryki
Top
Bottom