Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
marokanskie puree z baklazanow
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 787606" data-attributes="member: 3"><p>1kg bakalzanow</p><p>250g czerwonych pomidorow obranych ze skory</p><p>3 zeby czosnku</p><p>1 lyzeczka slodka papryka w proszku</p><p>szczypta ostra papryka w proszku</p><p>sok z polowki cytryny</p><p>sol, pieprz</p><p></p><p>piekarnik rozgrzac do 150st., wlozyc do niego cale baklazany i zgrilowac 40minut, wyciagnac ostudzic , obrac ze skory i pokroic w kosteczke</p><p>w garnku rozgrzac oliwe, wycisnac czosnek do garnka, poddusic, potem szybko dodac baklazany, pomidory pokrojone w kosteczke, sok z cytryny, obydwie papryki, sol, pieprz, dusic pod przykryciem ok. pol godziny</p><p>na koniec dosmaczyc i udekorowac plasterkami cytryny, pietruszka zielona i czarnymi oliwkami</p><p></p><p>u mnie nie przystrojone ale za to bardzo pyszne</p><p></p><p>[ATTACH=full]36019[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 787606, member: 3"] 1kg bakalzanow 250g czerwonych pomidorow obranych ze skory 3 zeby czosnku 1 lyzeczka slodka papryka w proszku szczypta ostra papryka w proszku sok z polowki cytryny sol, pieprz piekarnik rozgrzac do 150st., wlozyc do niego cale baklazany i zgrilowac 40minut, wyciagnac ostudzic , obrac ze skory i pokroic w kosteczke w garnku rozgrzac oliwe, wycisnac czosnek do garnka, poddusic, potem szybko dodac baklazany, pomidory pokrojone w kosteczke, sok z cytryny, obydwie papryki, sol, pieprz, dusic pod przykryciem ok. pol godziny na koniec dosmaczyc i udekorowac plasterkami cytryny, pietruszka zielona i czarnymi oliwkami u mnie nie przystrojone ale za to bardzo pyszne [ATTACH=full]36019[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
marokanskie puree z baklazanow
Top
Bottom