Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
marynowana papryka z serem owczym i oliwkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="carbonicum" data-source="post: 192975" data-attributes="member: 3"><p><em>2 papryki czerwone </em></p><p><em>2 papryki zolte </em></p><p><em>2 lyzki octu winnego czerwonego </em></p><p><em>5 lyzek oleju z oliwek </em></p><p><em>1 duzy zab czosnku </em></p><p><em>sol, pieprz </em></p><p><em>ser owczy i czarne oliwki do posypania </em></p><p><em></em></p><p><em>cala papryke zgrilowac w piecu, az bedzie miala bable i zciemnieje </em></p><p><em>wyciagnac, wlozyc do miski i przykryc mokra scierka, az ostygna </em></p><p><em>potem wypatroszyc, sciagnac skore, lapiac sok, ktory wydostanie sie z papryki </em></p><p><em></em></p><p><em>ugniesc zabek czosnku z sola i pieprzem w mozdziezu(albo inna metoda) </em></p><p><em>dodac do oleju, octu i soku z papryki </em></p><p><em></em></p><p><em>papryke pociac w paski, polac zalewa i zostawic na conajmniej 2h, potem mozna posypac kawalkami sera i polowkami oliwek(bez smakuje tez pysznie) </em></p><p><em></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="carbonicum, post: 192975, member: 3"] [I]2 papryki czerwone 2 papryki zolte 2 lyzki octu winnego czerwonego 5 lyzek oleju z oliwek 1 duzy zab czosnku sol, pieprz ser owczy i czarne oliwki do posypania cala papryke zgrilowac w piecu, az bedzie miala bable i zciemnieje wyciagnac, wlozyc do miski i przykryc mokra scierka, az ostygna potem wypatroszyc, sciagnac skore, lapiac sok, ktory wydostanie sie z papryki ugniesc zabek czosnku z sola i pieprzem w mozdziezu(albo inna metoda) dodac do oleju, octu i soku z papryki papryke pociac w paski, polac zalewa i zostawic na conajmniej 2h, potem mozna posypac kawalkami sera i polowkami oliwek(bez smakuje tez pysznie) [/I] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
marynowana papryka z serem owczym i oliwkami
Top
Bottom