Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Marynowane bakłażany
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 995957" data-attributes="member: 1443"><p>Illy przepisów na puree jest wiele i właściwie nie ma ograniczeń, najprostsza wersja to wrzucić nakłute bakłażany do piekarnika i upiec w opcji grill, aż będą miękkie, następnie lekko przestudzić, wyjąć miąższ i drobno posiekać, a teraz hulaj dusza, możesz dodać tylko sól, ale aż się prosi żeby je wzbogacić np. sokiem z cytryny/octem winnym, oliwą, czosnkiem, natką pietruszki, możliwości są nieograniczone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 995957, member: 1443"] Illy przepisów na puree jest wiele i właściwie nie ma ograniczeń, najprostsza wersja to wrzucić nakłute bakłażany do piekarnika i upiec w opcji grill, aż będą miękkie, następnie lekko przestudzić, wyjąć miąższ i drobno posiekać, a teraz hulaj dusza, możesz dodać tylko sól, ale aż się prosi żeby je wzbogacić np. sokiem z cytryny/octem winnym, oliwą, czosnkiem, natką pietruszki, możliwości są nieograniczone. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Zielono mi
Marynowane bakłażany
Top
Bottom