Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Marynowany camambert*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marghe" data-source="post: 60300" data-attributes="member: 160"><p>(moja wariacja na temat przepisu z Gazety) </p><p>do jedzenia na bieżaco </p><p>MOZE STAC OKOŁO 5 <strong>DNI.</strong></p><p></p><p>2 serki pokroić w spora kostę. </p><p>1 cytrynę sparzyć i pokroić w plastry </p><p>pól czerwonej cebuli </p><p>2 ogromniaste ząbki czosnku pokrojone w duza "kostkę" </p><p>Zalewa: </p><p>4 ziarna jałowca </p><p>5 papryczek chilli (czyzbym yła uzależniona??) </p><p>Bazylia suszona (świeżej nie mam ) </p><p>pieprz czarny i czerwony w ziarenkach </p><p>odroina soli (nie wiem czy potrzebna, ale dałam) </p><p></p><p>Układac warstwami - ser , cytryna, cebula, przekłdając czosnkiem i przyprawami </p><p>Całosc zalac oliwa. Caly ser musi byc przykryty Odstawic na kilka dni (4-5) </p><p>Jeśc</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marghe, post: 60300, member: 160"] (moja wariacja na temat przepisu z Gazety) do jedzenia na bieżaco MOZE STAC OKOŁO 5 [B]DNI.[/B] 2 serki pokroić w spora kostę. 1 cytrynę sparzyć i pokroić w plastry pól czerwonej cebuli 2 ogromniaste ząbki czosnku pokrojone w duza "kostkę" Zalewa: 4 ziarna jałowca 5 papryczek chilli (czyzbym yła uzależniona??) Bazylia suszona (świeżej nie mam ) pieprz czarny i czerwony w ziarenkach odroina soli (nie wiem czy potrzebna, ale dałam) Układac warstwami - ser , cytryna, cebula, przekłdając czosnkiem i przyprawami Całosc zalac oliwa. Caly ser musi byc przykryty Odstawic na kilka dni (4-5) Jeśc [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Marynowany camambert*
Top
Bottom