Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa a'la straciatella
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BERAIZOL4" data-source="post: 634080" data-attributes="member: 3281"><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=9237" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=9237</a></p><p>W tym przepisie na &quot;pyszny krem czekoladowy&quot;jest 35%,ja mam 36% myślę ze moge uzyc, szkoda wyrzucić.Efekt zaprezentuję jutr.Dziękuje za poradę.BEATA</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BERAIZOL4, post: 634080, member: 3281"] [URL="https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=9237"]https://www.cincin.cc/index.php?showtopic=9237[/URL] W tym przepisie na "pyszny krem czekoladowy"jest 35%,ja mam 36% myślę ze moge uzyc, szkoda wyrzucić.Efekt zaprezentuję jutr.Dziękuje za poradę.BEATA [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa a'la straciatella
Top
Bottom