Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alipek" data-source="post: 1101065" data-attributes="member: 16439"><p>dziewczyny mam problem. Mam dostać zamówienie na tort gitarę tak ok 5 kg na 50 osób. I teraz pytanie techniczne!!! Jak ja mam to zamieśccić w lodówce?????? Ta gitara będzie spora!!! A to trzeba przecież schłodzić wszystko! Może macie takie doświadczenie??? Już tak kombinuję pudło oddzielnie i gryf oddzielnie chłodzić, obrobić i przed samym oddaniem złożyć. Ale może macie lepszy patent!!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipek, post: 1101065, member: 16439"] dziewczyny mam problem. Mam dostać zamówienie na tort gitarę tak ok 5 kg na 50 osób. I teraz pytanie techniczne!!! Jak ja mam to zamieśccić w lodówce?????? Ta gitara będzie spora!!! A to trzeba przecież schłodzić wszystko! Może macie takie doświadczenie??? Już tak kombinuję pudło oddzielnie i gryf oddzielnie chłodzić, obrobić i przed samym oddaniem złożyć. Ale może macie lepszy patent!!! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom