Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="miglietta" data-source="post: 1113091" data-attributes="member: 20728"><p>dzięki za uwagi.masz rację, nawet miałam to w planie, ale niestety na ten tort miałam za mało czasu( nie jestem wprawiona jeszcze w pokrywaniu tortów masą cukrową). postaram się zapamiętać Twoje rady.</p><p> karmel robiłam sama i położyłam je na tort przed samym podaniem. niczym go nie utrwalałam.dopiero zaczynam bawić się karmelem i bałam się wstawiać ozdoby do lodówki ( za dużo wilgoci). Foremki zamówiła mi córka przez internet i nie wiem gdzie, ale podobne są tu:http://www.tobie.com.pl/katalog%202.htm. tylko moje są wypukłe i moczy się je w karmelu, a w te chyba trzeba wlać karmel.</p><p>próbowałam też moczyć w czekoladzie, ale niestety nie mogłam zdjąć figurek z foremek (czekolada była za delikatna)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="miglietta, post: 1113091, member: 20728"] dzięki za uwagi.masz rację, nawet miałam to w planie, ale niestety na ten tort miałam za mało czasu( nie jestem wprawiona jeszcze w pokrywaniu tortów masą cukrową). postaram się zapamiętać Twoje rady. karmel robiłam sama i położyłam je na tort przed samym podaniem. niczym go nie utrwalałam.dopiero zaczynam bawić się karmelem i bałam się wstawiać ozdoby do lodówki ( za dużo wilgoci). Foremki zamówiła mi córka przez internet i nie wiem gdzie, ale podobne są tu:http://www.tobie.com.pl/katalog%202.htm. tylko moje są wypukłe i moczy się je w karmelu, a w te chyba trzeba wlać karmel. próbowałam też moczyć w czekoladzie, ale niestety nie mogłam zdjąć figurek z foremek (czekolada była za delikatna) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom