Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="delicious" data-source="post: 1147866" data-attributes="member: 28408"><p>Dzięki Wam bardzo. </p><p><strong>Miglietto</strong> te eski-floreski to lukier Royal Icing wyciskany z tylki. Przepis mam z wikipedii (pojawił się wcześniej tu na forum).</p><p>oto link: <a href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Royal_icing" target="_blank">http://pl.wikipedia.org/wiki/Royal_icing</a></p><p>Z jednego białka w zupełności wystarcza. Robiłam go pierwszy raz i bardzo byłam zadowolona, bo łatwo się z nim pracuje. Można go też farbować. </p><p>Dodatkowym walorem jest to, że zasycha na masie cukrowej i nie rozmaże się pod wpływem dotknięcia tak jak ażurki z bitej śmietany, albo masy maślanej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="delicious, post: 1147866, member: 28408"] Dzięki Wam bardzo. [B]Miglietto[/B] te eski-floreski to lukier Royal Icing wyciskany z tylki. Przepis mam z wikipedii (pojawił się wcześniej tu na forum). oto link: [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Royal_icing"]http://pl.wikipedia.org/wiki/Royal_icing[/URL] Z jednego białka w zupełności wystarcza. Robiłam go pierwszy raz i bardzo byłam zadowolona, bo łatwo się z nim pracuje. Można go też farbować. Dodatkowym walorem jest to, że zasycha na masie cukrowej i nie rozmaże się pod wpływem dotknięcia tak jak ażurki z bitej śmietany, albo masy maślanej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa cukrowa do dekoracji tortów i nie tylko - reaktywacja
Top
Bottom